Tervetuloa juhlimaan Pre-Wappua!

Vapputorvet soimaan ja serpentiinit seinille! Pre-Wappu saapuu tammikuussa, jolloin hyytävä keli väistyy hetkeksi hikisen juhlimisen edeltä. Kyseessä on siis Kauniaisten kouluyhdistyksen vuosittaiset hyväntekeväisyyskarnevaalit. Tapahtuman ikäraja: 18 v.

Pöytäpaikan voi varata ilmoittautuessa esim. oman lapsen luokan pöydästä tai muun tutun porukan kanssa yhdessä. Bileet on loistava tapa tutustua muiden oppilaiden vanhempiin hauskanpidon lomassa.

Varaa paikkasi lauantaille 25.1.2020! Paikkana Kasavuoren koulu kello 18.00-01.00. Ilmoittaudu mukaan täyttämällä yhteystietosi, pöytätoiveesi ja mahdollinen erikoisruokavaliosi täällä.

Tanssiaislippuvaihtoehdot:

• 2 lippua vappusiman kanssa yht 100 €
  • 1 lippu 45 € ilman vappusimaa
  • 2 lippua yht 90 € ilman vappusimaa

Tapahtuma löytyy myös Facebookista: Grani Pre-Wappu

Lisätietoja: tanssiaiset2020@gmail.com

Järjestäjä: Kauniaisten kouluyhdistys. Tuotto ohjataan lyhentämättömänä Kauniaisten koulujen oppilaiden stipendeihin sekä retkiavustuksiin.