Olemme listanneet alle vanhempien ja lasten tueksi Kauniaisissa tai välittömässä läheisyydessä toimivia iltapäivään ja ilta-aikaan tarjolla olevia kerhoja ja harrastusmahdollisuuksia.

GrIFK tarjoaa kerhoja ja joukkueita monissa eri urheilulajeissa.

  • GrIFK Alpine tarjoaa hiihtokouluja ja valmennusta Kauniaisten kotirinteessä. Ilmoita lapsesi talven laskettelu- ja lautailukouluihin loppusyksystä tai hanki kausikortti. 
  • GrIFK Jalkapallo tarjoaa jokaiselle ikäryhmälle sopivaa toimintaa
  • GrIFK Salibandy tarjoaa salibandya niin harrastajille kuin kilpapelaajille jokaisessa ikäryhmässä.
  • GrIFK Jääkiekko tarjoaa mm. Leijona-Kiekkokoulun 4 – 8 -vuotiaille pojille ja tytöille syksyisin.  Mukaan pääsevät kaikki luistelusta ja kiekkoilusta kiinnostuneet. Harjoituksiin voi tulla mukaan myös kesken kauden. 

Kauniaisten Musiikkiopisto tarjoaa monia iltapäiväkerhoja, jotka järjestetään Mäntymäen koululla. Tarkemmat, ajantasaiset tiedot sekä yhteystiedot Musiikkiopiston kansliasta tai verkkosivuilta.

Move Kids on tarkoitettu lapsille/nuorille, jotka rakastavat musiikkia ja tanssia. Tanssitunteja on laidasta laitaan ja tanssinopettajat ovat alansa huippuja sekä toimineet lasten/nuorten parissa useita vuosia. Sijainti Koivuhovin aseman lähellä Targa Arenalla. 

Grani Tennis ry tarjoaa lapsille tennis- ja mailapeli-iltapäiväkerhoa Freedom Fund Arenalla. Tarjolla on myös tenniksen valmennusryhmiä lajissa edistyneemmille. 

Partio

  • Toimen Pojat on Kauniaisissa toimiva erähenkinen partiolippukunta, jonka tavoitteena on kannustaa poikia retkeilemään ja viihtymään luonnossa. 
  • Oravanmarjat on Kauniaisissa toimiva tyttölippukunta 

Kauniaisten seurakunta tarjoaa myös monia kivoja kerhoja, kuten kokkikerho, kuoro, säbäkerho sekä kitarakerhot. 

Jos haluat ilmoittaa lisää kerhotoimintaa tälle sivulle, lähetä tiedot sähköpostilla kouluyhdistys@gmail.com