Olemme listanneet alle vanhempien ja lasten tueksi Kauniaisissa tai välittömässä läheisyydessä toimivia iltapäivään ja ilta-aikaan tarjolla olevia kerhoja ja harrastusmahdollisuuksia.

IFK Grankulla

IFK Grankulla tarjoaa kerhoja ja joukkueita monissa eri urheilulajeissa:

• GrIFK Alpine – hiihtokouluja ja valmennusta Kauniaisten kotirinteessä. Ilmoita lapsesi talven laskettelu- ja lautailukouluihin loppusyksystä tai hanki kausikortti.
  • GrIFK Jalkapallo – jokaiselle ikäryhmälle sopivaa toimintaa
  • GrIFK Salibandy – salibandya niin harrastajille kuin kilpapelaajille jokaisessa ikäryhmässä.
  • GrIFK Jääkiekko mm. Leijona-Kiekkokoulun 4 – 8 -vuotiaille pojille ja tytöille syksyisin.  Mukaan pääsevät kaikki luistelusta ja kiekkoilusta kiinnostuneet. Harjoituksiin voi tulla mukaan myös kesken kauden.

Partio

• Toimen Pojat on Kauniaisissa toimiva erähenkinen partiolippukunta, jonka tavoitteena on kannustaa poikia retkeilemään ja viihtymään luonnossa.
  • Oravanmarjat on Kauniaisissa toimiva tyttölippukunta

Muut

• Kauniaisten Musiikkiopisto tarjoaa monia iltapäiväkerhoja, jotka järjestetään Mäntymäen koululla. Tarkemmat, ajantasaiset tiedot sekä yhteystiedot Musiikkiopiston kansliasta tai verkkosivuilta.
  • Move Kids on tarkoitettu lapsille/nuorille, jotka rakastavat musiikkia ja tanssia. Tanssitunteja on laidasta laitaan ja tanssinopettajat ovat alansa huippuja sekä toimineet lasten/nuorten parissa useita vuosia. Sijainti Koivuhovin aseman lähellä Targa Arenalla.
  • Grani Tennis ry tarjoaa lapsille tennis- ja mailapeli-iltapäiväkerhoa Freedom Fund Arenalla. Tarjolla on myös tenniksen valmennusryhmiä lajissa edistyneemmille.
  • Kauniaisten seurakunta tarjoaa myös monia kivoja kerhoja, kuten kokkikerho, kuoro, säbäkerho sekä kitarakerhot.

Jos haluat ilmoittaa lisää kerhotoimintaa tälle sivulle, lähetä tiedot sähköpostilla kouluyhdistys@gmail.com