Hyväntekeväisyystanssiaiset

2022: Grani Olympics 

Legendaariset vanhempien naamiaistanssiaiset ovat taas täällä! Anna olympialaisten inspiroida illan asuvalintaasi ja tule tutustumaan muihin vanhempiin sekä nauttimaan vuoden hauskimmista juhlista!

14.5.2022 klo 18
Kasavuoren koulu

Illallisliput 45 € / kpl   Ilmoittautumislinkki https://forms.gle/kf8Aq5byMcpCFT7A7

Tammikuisten tanssiaisten tarina juontaa juurensa 1970-luvun alkuun, jolloin Granin koululaisten vanhemmat järjestivät talkoovoimin ”Myyjäistanssiaiset” muutaman kerran vuodessa. Perinne jatkuu yhä; tuleva tapahtuma 2022 on jo järjestyksessään 51! Järjestelyvastuu on touhukkaiden viidesluokkalaisten touhukkailla vanhemmilla. Illan ohjelmaan kuuluu mm. esityksiä, tanssia livebändin tahtiin ja buffet-illallinen.

Aiempien vuosien teemoina on ollut mm. merirosvot, kieltolaki, risteily, after ski ja Suomi 100 vuotta. Teemoihin on aina suhtauduttu intohimolla ja se näkyy juhlapaikan koristelussa, ohjelmassa ja illallismenun ruoka- ja juomavalinnoissa. Osallistujilla on ollut tapana satsata teeman mukaiseen asustukseen, vaikka se ei ole mitenkään pakollista.

Tapahtuman tuotto koostuu pääosin illallislippumyynnistä, arpajaisista ja huutokaupasta ja näillä rahoitetaan Mäntymäen koulun oppilaiden retkiä ja muuta toimintaa.