Hyväntekeväisyystanssiaiset

2023 GRANIRALLAA

Granissa kaikki on pikkaisen parempaa kun rapujuhlasesonkikin alkaa jo tammikuussa! Pistä siis bättremmät seppälät yllesi, ehkä jotain punaista – ehkä hauska hattu kruunaa asusi ja suuntaa vuoden ekoihin – ja kentien parhaisiin kräftiksiin!

28.1.2023 Kasavuoren koulu

Illallisliput 55 € / kpl   Ilmoittaudu Facebookissa https://www.facebook.com/profile.php?id=100086755815520.

Tammikuisten tanssiaisten tarina juontaa juurensa 1970-luvun alkuun, jolloin Granin koululaisten vanhemmat järjestivät talkoovoimin ”Myyjäistanssiaiset” muutaman kerran vuodessa. Perinne jatkuu yhä; tuleva tapahtuma 2022 on jo järjestyksessään 51! Järjestelyvastuu on touhukkaiden viidesluokkalaisten touhukkailla vanhemmilla. Illan ohjelmaan kuuluu mm. esityksiä, tanssia livebändin tahtiin ja buffet-illallinen.

Aiempien vuosien teemoina on ollut mm. merirosvot, kieltolaki, risteily, after ski ja Suomi 100 vuotta. Teemoihin on aina suhtauduttu intohimolla ja se näkyy juhlapaikan koristelussa, ohjelmassa ja illallismenun ruoka- ja juomavalinnoissa. Osallistujilla on ollut tapana satsata teeman mukaiseen asustukseen, vaikka se ei ole mitenkään pakollista.

Tapahtuman tuotto koostuu pääosin illallislippumyynnistä, arpajaisista ja huutokaupasta ja näillä rahoitetaan Mäntymäen ja Kasavuoren koulun oppilaiden retkiä ja muuta toimintaa.