Grani Afterski 2018 – Vuoden Paras Nousu!

Kauniaisten kouluyhdistyksen vuosittaiset hyväntekeväisyysbileet pidetään lauantaina 27.1.2018 alkaen klo 18 Kasavuoren koululla. Tule mukaan kokemaan Vuoden Paras Nousu!

Pöytäpaikan voi varata ilmoittautuessa esim. oman lapsen luokan pöydästä tai muun tutun porukan kanssa yhdessä. Bileet on loistava tapa tutustua muiden oppilaiden vanhempiin hauskanpidon lomassa.

Hissiliput 45€/hlö tai 100€/2 hlöä + “kaakaot”. Ilmoittautuminen ja lisätiedot: graniafterski2018@gmail.com

Tapahtuma löytyy myös Facebookista: Grani Afterski 2018.  Varaa lippusi nyt, sillä näitä Afterski-bileitä et halua jättää väliin! Ikäraja 18 vuotta.

Järjestäjä: Kauniaisten kouluyhdistys. Tuotto ohjataan lyhentämättömänä Kauniaisten koulujen oppilaiden stipendeihin sekä retkiavustuksiin.

1 lippu 45 €, 2 lippua 100€ sis. "kaakaot"